Dag 50 - Något jag vill göra

Jag vill sluta vara så jävla lat, och gå ut och fota! Skaffa nya coola kompisar som inte bara tar foton på sig själv i spegeln eller varje gång en kamera syns putar med munnen. Jag vill ha en som trivs med en kamera framför sig, som gör annorlunda poser och vågar bjuda på sig själv! Jag vill bli bättre på att fota, kunna alla inställningar, och vara lite mer teknisk kanske? Vara mer intressant i bloggar, t ex. som i min nya fotoblogg? Fota minst 2 ggr varje dag? Är det något bra löfte? Kanske be folk besöka den oftare? Ha en "dagens hiss och diss"? Skulle det vara bra att kanske ha "dagens bild"? En bild som jag själv tagit under dagen, redigerat och är nöjd med? Några andra ideér? Kommentera här nere!

Dag 49 - Min första kärlek

- Alex
Alex, hette min första kärlek. Det var på dagis. Vi var ca 4 år kanske. Vi lekte Batman. Jag var typ Batmans tjejmedhjälpare, medan Alex var själva Batman. Sedan var det alltid en person som heter Linus ("lillLinus"), som skulle vara med helatiden. Eftersom jag var så kär i Alex, så ville ju jag vara själv med honom. Jag tyckte att det var jätte tråkigt att han skulle komma. Jag tyckte bara att han förstörde, genom att vara med oss. Ja, det var min första kärlek.

Dag 47 - Min bästa kompis

Jag har 2 st bästa kompisar, så här kommer bilder på dom båda sötnosarna :*





Dag 46 - 10 saker jag gillar

- Min kamera
- Rida
- Fota
- Va med kompisar
- Godis
- Spela gitarr
- Lyssna på musik
- "forever alone"-bilder
- Shoppa
- Kill-parfym

That was 10 things I like. Tycker ni att jag ska köra på dagens eller veckans hiss & diss? Ni bestämmer! Tyck och tänk genom kommentarerna! Bye!

Skippar ett par dagar istället..

Like the rubrik says. Jag hoppar några dagar, eftersom vissa dagar är så tråkiga, och så jobbiga så jag skiter i dom fullständigt.. Så nu skippar jag från dag 44 enda fram till dag 46. Så, i nästa inlägg, så kommer dag 46!

Brochan och jag

Jag är lat, like you all knows. Så jag orkar inte göra dag 43, så jag får fortsätta på dag 44.
Så, eftersom min dator kommer att dö närsomhelst, och att min laddare inte fungerar känns ju super..
Jag har 6% kvar på min dator, så jag hinner nog inte göra något inlägg förän pappa kommer hem. (vi har samma laddare) Jag får väl berätta lite snabbt om min dag.
Jag har inte gjort mycket alls idag. Jag har vart i skolan, och det var jäääääätte tråkigt. Sedan efter skolan så var jag och min coola brocha Emil. Det var väldigt kul. Hoppas jag och broooochan kan va igen. Hoppas att ni har haft en bra dag, så syns vi kanske sedan. Ha det bäst!

Dag 42 - Min familj

Mamma Anne-christine (Anki) (45)
Pappa Bengt (40)
Storasyster Cornelia (18)
Lillasyster Iza (10)
That's my family

Dag 41 - En person jag älskar

Det finns en massa. Det finns b la. en kille, men han lägger jag inte upp..
Om jag måste välja EN, så är det nog...... Ebba.

I love you sweetheart. ♥



Dag 40 - Bild på mig och dom jag brukar va med

Alltså, jag är med många olika, men dom jag är absolut mest med, är:
Linnea


Emil


William


Kajsa


Elin


Berfin


Annie


Paulina


Johanna


Karoline


Matilda



Som vanligt. Tryck på bilden för att komma till deras bloggar!

Dag 39 - Mina favoritfilmer


Dag 38 - En bild på det jag köpte senast

Det jag köpte senast, var denna coola tröjan från Gothenburg Horse Show. Kostade 120:- Fast jag fick den för 100:-

Dag 36 - En person jag vill byta liv med och varför

Jag vill byta liv med Linnes för en dag. För att hon är så fin, populär jag lovar. Dom flesta killarna vill ha henne. Skulle inte det vara underbart och veta hur många och vilka killar som gillar en? Det är minst 5st killar som gillar henne. Det är väl härligt? Man känner sig iallafall fin när man får reda på att det är någon/några som gillar en. Skulle jag vilja uppleva. Har aldrig upplevt att flera stycken ha gillat mig. Om det är någon som gillar mig så är du ju oftast en person. Hon verkar också ha ett ganska chill liv också.

Dag 35 - Innehållet i min väska

Det kommer också på film imorgon!

Dag 34 - Någonting jag ångrar

Jag ångrar så enormt mycket, att jag och Karoline sjusade varandra från stan. Hade inte vi sjusats, så hade vi kanske aldrig ramlat. Hade vi inte ramlat hade inte jag behövt säga till mamma att hennes jacka hade skrapats upp utav gruset. Jag hade aldrig fårr skäll. Jag ångrar det, så om någon jag känner, läser detta, så vet ni kanske varför jag har fobi för att bli sjussad. Jag har inga problem med att sjussa någon, men att bli sjussad det kan alla andra bara glömma. Jag ångrar faktiskt en väldig massa saker i mitt liv. Men detta är den senaste saken som jag ångrar.

Dag 33 - En bild på mig själv för ett år sedan

Bild i repris, men detta är faktiskt en bild för ett år sedan.

Dag 32 - Mitt smink

Jag är så lat idag, men ändå väldigt rolig, så jag lägger upp en "vlogg" istället på mitt smink! Visst är jag kind of funny? Jaja, spelar in videon imorgon. I promes.

Dag 31 - En bild på ett ställe jag vart på

Egenfotad bild!
Här har jag vart. I Grekland. Rhodos. Det var väldigt mysigt. Det enda jag tyckte var lite sådär, var att det var stenstrand. Jag gillar inte stenstränder så mycket. Jag föredrar sand. Men som sagt. Här i Grekland, Rhodos har jag vart.

Dag 30 - Någonting jag oroar mig för

Jag oroar mig faktiskt inte så mycket. Men om det är något jag verkligen oroar mig för, är nog att min ekonomi ska krascha igen. Alltså, att jag tappar kontrollen du vet. Det kan ju hända lite sådär ibland att man blir väldigt godissugen. (speciellt i tonåren...) och ja, jag är helt enkelt en sådan person. Har jag pengar med mig någonstans, så ska dom alltid, alltid, alltid, alltid ALLTID ta slut. Annars är det nog inget mer just nu som jag oroar mig för.

Dag 29 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Alltså, jag har inte bloggat på ett tag nu och jag känner inte för detta inlägget eftersom jag alltid kollar in på bloggen på kvällen. blablablaaa.... Men jag kör dag 30 istället!!

Dag 28 - Bild på mig och min bästavän


RSS 2.0