39° feber & irriterande hosta

Japp! Det stämmer! 39° feber och irriterande hosta hade jag i fredags. I lördags, hade jag fortfarande feber. Det var inte 39° men det räckte för att jag skulle ställa in filmkvällen. Jag fick ringa till alla 13 pers, och säga exakt samma sak. "Hej det är Filippa! Det blir inget kalas idag för jag är sjuk. Men om 2 veckor på lördag, då är det det! Hejdå!"
Det var inte precis det man ville höra när man hade vaknat och skulle kolla på tv..
Men som småningom blev det ju söndag, och jag blev feberfri. Sedan tänker ni säkert "vad gör hon hemma nu då? Det är ju måndag och hon har ju ingen feber?" Jo. Jag hostade väldigt mycket igår. Fanns tillfällen då jag hostade nonstop. Min näsa rann ju nästan 24/7. Mamma tckte att det avr bättre om jag var hemma, och fick bearbeta förkyldningen, och eventuellt komma tillbaka imorgon. FRISK.
Nu måste jag gå ner och äta, ta host-medicin och förbereda mig för att städa toaletten.. -.-
ses!

Är med och tävlar om en reflexskärm!

Tänkte ta den redigerade bilden, men funkade inte.. ;c
Jag är med och tävlar om en reflexskärm. Gör det du också! Kom till bloggen genom att trycka HÄR
Kom till inlägget genom att trycka HÄR

Motivering: Jag älskar att fotografera, och behöver verkligen en reflexskärm. Det skulle också betyda väldigt mycket för mig om jag vann. Jag har kanske inte världens bästa motivering som slänger dig ur stolen, eller så men att fotografera är otroligt kul, och betyder mycket. Ni fotografer, vet ju hur mycket det betyder. Den känslan är detsamma i min kropp.

RUBRIK

Hej hej!
Sitter vid idrottsgalan, och myser lite.
Jag har min filmkväll nu på lördag ("kalas"), så nu hoppas jag att jag kommer att få råd med en kamera.
När jag har köpt min kamera, så ska jag ringa till första bästa kompis, och fota sjukt mycket! btw. jag har fyllt år.. 8 Januari c:

Iallafall, jag har nu ca. 4100 och behöver då ungefär 500:- kanske lite mer till stativ, och fjärrutlösare. Har också mejlat GT som jag kanske ska börja sälja nu på förmiddagar på lördagar och söndagar. Hoppas det blir så. Ett mejl utav GT, och det är ut och sälja! Visst, jag kommer att få gå upp tidigt, men att veta att jag tjänar ca. 1000:- på det blir verkligen värt det! Jag längtar verkligen! Men nu får jag väl fortsätta att kolla på idrottsgalan så hörs vi!
Bye!

Är med och tävlar om en bikini

Jag är med och tävlar om en jättesnygg bikini!
Va med du också!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg



11 JANUARI 2012

Haloj!
Nu sitter jag här framför Guitar Hero 3 och har 2 små tjejor hängandes över mig. Antagligen intressant med 'nytt inlägg' och mac och så..
Jag har ingen aning av vad jag ska göra idag. Jag tror att jag ska slå en signal till Matilda, och fråga om vi kan göra något. Ska kanske se klart på en film innan. ;)
Ja, jag har inget mer att skriva just nu, så ni får la ha det så gött så ses vi snart!
Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!

8 JANUARI 2012

HEJ!
Jag har inte hunnit bloggat idag. Vet ni varför? FÖR JAG FYLLER JU ÅR IDAG! :DD
Fick såå många bra presenter! Ni är säkert inte så intresserade av vad jag fick, så jag skriver bara det roligaste. Jag fick äntligen en täckpenna, men det roligaste var ju såklart pengarna. SÅ NU HAR JAG RÅD MED EN SYSTEMKAMERA! IIIIIIIIHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
Imorgon så skan jag, Matilda och Karoline va, så jag har bestämt att vi ska ner till stan och kolla på lite kameror nere hos 'expert'. Det är ju faktskt väldigt smart att köpa den på expert nere i stan, för om den går sönder eller något händer så kan jag ju bara gå ner dit som tar kanske 10 minuter, och lämna in den. (Inte så intressant, men ändå!)
Nu är det slutligen bara en sak som fattas för att min fotvärld ska bli totally perfect. Det är ju såklart studion, men bortsett från det, så är det Photoshop cs4 / cs5. Min syster (<3) har PS cs5 men till den så måste man ju ha en kod, + att hon vågar inte riktigt överföra den till mig eftersom det är skolan (eller ja, gymnasiet) som har laddat ner det på hennes dator, så hon vågar inte riktigt ifall något händer. (jag och pappa har sagt att det inte kommer att hända något, men hon lyssnar ju inte!!!!!) Jag har också prövat att föra över det från min kompis dator, men hon har PC så jag kunde inte öppna filerna.. -.-
Jag får fråga pappa imorgon, så får vi se hur det går. Jag har iallafall haft en underbar dag, och det hoppas jag att ni också har haft. Vi kanske syns imorgon, och här bjuder jag på 3 bilder från Grekland:

FREDAGEN DEN 6 JANUARI 2012

Hello everyone !
Nu sitter jag hemma hos Matilda, i hennes säng medan hon tittar på 'The Vampire Diaries' och jag skriver ett inlägg här på bloggen som ni kanske har fattat. Idag ska jag rida. Eller ja, rida och rida, vi ska ha teori. På teorin så ska vi ha prov.. Jag har inte övat än. Inte Matilda heller. Vå båda har en känsla av att vi kommer att misslyckas, och tvingas göra om provet.. -.-'
Få väl snart ta å öva på det.. ;))
Idag har jag inte gjort mycket alls. På morgonen så spelade jag lite 'wii' och käkade fil och flingor. Inget mer med det liksom. Jag tog på mig kläder, och bäddade sängen. Sedan så gick jag till Matilda. Det har inte blivit något mer sedan. Jag tror att vi ska ladda över 'photoshop cs4' snart. Eftersom det tar 3 timmar så måste vi göra det så snart som möjligt. Men jag tror att vi kanske ses senare idag. Ska tjata på Matilda om att vi ska ladda över PS nu. owo
Seeeeeees !


Nytagen bild:


Before i die...

... And yes. I have very high demands on myself. I know.. '-'

ONSDAGEN DEN 4 JANUARI 2012

Hej!
Nu sitter jag och Karoline här bredvid varandra med varsin dator, och nördar. Matilda är där nere och ska fixa mat till sin lillebror som snart ska träna. Men jaja, detta var precis inte det intressantaste inlägget i hela världen, men jag, Karoline och Matilda ska kanske fota sen.
Alldelles nyss så fotade jag och Karoline med Matildas kamera. Vi tog ca 243 skrot-bilder som hon sedan kommer att radera. (jag känner henne) Men vi har också laddat upp bilderna på hennes dator så hon kommer att ha kvar dom på datorn. XD
Karoline har laddat upp några bilder på oss, och kanske skrot-bilderna också, men dom hittar ni genom att klicka på någon utav hennes namn. Detta får bli kort, och så men vi ses snart igen.
Se ya' !!!!!!!!!

Bloggen

Hellu!
Ny-duschad Filippa sitter i soffan och myser, men inte länge till. Måste stryka innan mamma kommer hem.. -.-
Men jag får passa på att säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Men det är ju så med den där jädra kameran som ska kosta så jädra mycket. Jag har försökt att få tillbaka kontrollen på mina pengar igen efter att ha begått ett stort misstag. (Ett sådant stort misstag har jag ingen lust att skriva här på bloggen)..
Men sedan när jag har skaffat en ny blogg, som jag ska skapa när jag har köpt kameran, så kommer den då handla lite om mode, foto och vardag. Jag lovar er att den kommer att vara seriösare än denna bloggen.
Är det något ni undrar, så vet ni att ni bara kan kommentera.
Se ya' !


Nytagen bild, men mobba inte




RSS 2.0